Die Hard (1988) . John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta k...

Home » , » Drágán add az életed

Drágán add az életedDie Hard
(1988)

. John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.
John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit és nekilátnak, hogy kinyissák a cég széfjét, amelyben a kötvények rejlenek. Ám McClane, akiről a támadóknak fogalma sincs, mindent elkövet, hogy meghiusítsa a tervet. Nem könnyű feladat, hiszen a terroristák nemcsak létszámbeli fölényben vannak, hanem hatalmas fegyverarzenállal is rendelkeznek, szemben McClane szolgálati fegyverével. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.

. 
szereplők:
Bruce Willis (John McClane)
Alan Rickman (Hans Gruber)
Bonnie Bedelia (Holly Gennero McClane)
Paul Gleason (Dwayne T. Robinson)
Reginald Veljohnson (Al Powell)
William Atherton (Richard Thornburg)
De'voreaux White (Argyle)

. 
rendező: John McTiernan
forgatókönyvíró: Jeb Stuart, Steven E. de SouzaRAR jelszó: filmvadasz

Szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/1k0nv51it
vagy
http://turbobit.net/jew5dnrtpo7k.html

2 megjegyzés:

 1. Üdv!

  Ez az eredeti, régi szinkronos, vagy az új, DVD szinkronos változat?

  "Kettőt megint kipipálhattok...!" :-)

  Graph

  VálaszTörlés
 2. Sajnos nem az eredeti szinkron...Brühühü

  VálaszTörlés

Rendszeres olvasók