Californication (2007- ) Hank, a tőzsgyökeres New York-i Los Angelesbe költözik új regényének sikerében bízva, ám a siker és csillogás...

Home » , » Kaliforgia 1-7.évad (folyamatos feltöltés)

Kaliforgia 1-7.évad (folyamatos feltöltés)Californication
(2007- )

Hank, a tőzsgyökeres New York-i Los Angelesbe költözik új regényének sikerében bízva, ám a siker és csillogás még várat magára. Helyette ex-barátnője utáni sóvárgás, kamasz lánya nevelésének atyai gondjai és a kicsapongó életvitele következményei töltik ki mindennapjait. Szex, drog és rock and roll életforma ez, hiszen Hank mindkét oldaláról égeti azt a bizonyos gyertyát. Életének talán egyetlen fontos férfi szereplője barátja és egyben ügynöke, Charlie (Evan Handler), aki a felszínen Hank ellenpólusa, ám hamar róla is kiderül, hogy a látszat olykor csal és a házasság intézményének mintaegyede nem is annyira tökéletes, mint azt kezdetben gondoljuk.

Hank lánya Becca (Madeleine Martin) az egyedüli nő, aki igazán megérti a zűrös életű férfit és az egyedüli, aki elfogadja őt olyannak, amilyen és talán ezért is az egyetlen örök nő Hank életében. Hank életének fontos meghatározója Karen (Natascha McElhone), az ex-barátnő, aki kutya-macska játékot űz az íróval. Együtt élni ugyan már nem tudnak, és Karen mindent megtesz a "normális" élet elérésére, hiszen gyűrűs menyasszony és választottja egy érett férfi, akire mindenben számíthat - mondhatni Hank ellentéte. A történet harmadik lényeges női szereplője egy fiatal szirén, Mia (Madeline Zima), aki csupán egy egyéjszakás kalandnak indult Hank életében, ám annál sokkal nagyobb szerepet szánt neki a sors - és a sorozat írói. Valósággal hurrikánként söpör végig a férfi magánéletén és fenekestül felforgatja annak mindennapjait.

szereplők:
David Duchovny (Hank Moody)
Natascha McElhone (Karen)
Madeleine Martin (Becca Moody)
Evan Handler (Charlie Runkle)
Pamela Adlon (Marcy Runkle)

rendező:
David Von Ancken
Scott Winant

Díjak és jelölések:
Golden Globe-díj (2008) - Legjobb televíziós sorozat - musical és vígjáték kategória jelölés
Golden Globe-díj (2009) - Legjobb televíziós sorozat - musical és vígjáték kategória jelölés

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
1-6.évad
http://depositfiles.com/folders/FSWYS93WC

7.évad
http://depositfiles.com/folders/1HDNOKP2G
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók