Side Effects 2013 Emily (Rooney Mara) és Martin (Channing Tatum) fényűző életet éltek, mindenük megvolt, amire csak vágytak, egészen...

Home » , » Mellékhatások

MellékhatásokSide Effects
2013

Emily (Rooney Mara) és Martin (Channing Tatum) fényűző életet éltek, mindenük megvolt, amire csak vágytak, egészen addig, míg Martin belső kereskedés miatt börtönbe nem került. Négy év után a fiatal feleséget épp úgy letaglózza férje szabadulása, mint mikor lecsukták: képtelen örülni az együtt töltött időnek, mély depressziója öngyilkossági kísérletbe kergeti. Emily felkeresi Jonathan Banks (Jude Law) pszichológust, abban reménykedve, hogy a terápiák, és az antidepresszánsok kirántják elkeseredettségéből, és újra élvezni tudja az életet. De Emily tünetei nem változnak, egyre sötétebb gondolatai már-már az őrületbe kergetik őt. Ekkor dönt úgy Banks, hogy egy új gyógyszert ír fel a fiatal nőnek, azonban a nem várt mellékhatásokkal senki nem számol.

rendező: Steven Soderbergh
forgatókönyvíró: Scott Z. Burns

szereplő(k):
Rooney Mara (Emily Taylor)
Jude Law (Jonathan Banks)
Channing Tatum (Martin Taylor)
Catherine Zeta-Jones (Dr. Victoria Siebert)
Mamie Gummer (Kayla)
Vinessa Shaw (Dierdre Banks)
Greg Paul (Biztonsági Őr)
David Costabile (Carl Millbank)
James Martinez (Beat Cop)
Andrea Bogart (Tracey Sutton)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/3bndu7jjm

2 megjegyzés:

  1. Nagyon érdekes lélektani film. Sajnos nem tudni mi a vége, mert 71%-ot lehet letölteni és a RAR file kicsomagolásánál valami hibát jelez. Egyébként köszönet.

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Valószínű nem töltötte le teljesen a filmet, olyankor van ilyen.

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók