Iron Man 3 (2013) A pimasz, ámbár zseniális milliomos szuperhős Tony Stark, vagyis Vasember olyan ellenséggel találja magát szemközt,...

Home » , » Vasember 3

Vasember 3Iron Man 3
(2013)

A pimasz, ámbár zseniális milliomos szuperhős Tony Stark, vagyis Vasember olyan ellenséggel találja magát szemközt, aki nem ismeri a lehetetlent. Stark szerencsére úgy dönt, felveszi a kesztyűt és titokzatos ellensége nyomába ered, a küzdelem azonban minden tekintetben próbára teszi.
Vasembernek nincs más választása, meg kell óvnia a számára legfontosabbakat, és a túlélés (valamint a világ épsége) felszerelésén, találékonyságán és ösztönein múlik. A küzdelem során talán végre megtalálja a választ is az őt oly régóta kísértő kérdésre: vajon a páncél teszi az embert, vagy az ember teszi a páncélt?!

szereplők:
Robert Downey Jr. (Tony Stark / Vasember)
Guy Pearce (Aldrich Killian)
Gwyneth Paltrow (Virginia 'Pepper' Potts)
Sir Ben Kingsley (a Mandarin)
Don Cheadle ( James Rhodes / War Machine)

rendező:
Shane Black

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/fspntu2dv
vagy
http://turbobit.net/gxfb6zybyiha.html 

7 megjegyzés:

 1. Sajnos a vasember 3 kitömörítésénél crc titkosítási hibaüzenetet írt ki a 99% nál. Mit lehet tenni.Segítséget kérek.Üdv Gyuri

  VálaszTörlés
 2. A 99%-nál jelentkező crc hiba egy érdekes jelenség nekem volt hogy egy szgép újraindítás után kicsomagolta rendesen (nem erről a filmről beszélek), ha ez nem segít akkor lehet próbálkozni 7zip kicsomagolóval de ha egyik sem segít akkor sajnos újra le kell tölteni.

  7zip letöltés: http://www.7-zip.org/

  VálaszTörlés
 3. Nekem teljesen jó volt, semmi hiba nem jelentkezett kicsomgolásnál sem. Köszi a filmet!

  VálaszTörlés
 4. Ez még mindig mozis minőségű, vagy már DVD?
  Köszi a választ!
  Üdv:Csaba

  VálaszTörlés
 5. Szia Filmv@dász! Nagyon szépen köszi, egyre több olyan film kerül fel, amiket nagyon régen szeretnék megnézni! Esetleg, ha lesz egy kis időd, akkor feltennél nekem 4 filmet jó kép és jó hangminőségben, illetve magyar szinkronnal?
  1. Emelt fővel 2. - Visszavágó
  2. Richie Rich 2. - A rosszcsont karácsonya
  3. Reszkessetek betörők 5.
  4. Wanted
  Nem ezek a történelem legjobb fimjei, de kíváncsi vagyok rájuk. Továbbra is nagyon király az oldal! Előre is nagyon szépen köszönöm! Ezt a hozzászólást se tedd ki légyszi, mert nem a filmhez kapcsolódik. :)
  Üdv: Kraszif

  VálaszTörlés
 6. Szia!

  Az Emelt fővel és a Visszavágó már fent vannak. Balra a kategóriák fölött van a Tartalomjegyzék ott könnyű név szerint keresni.

  Visszavágó:
  http://www.filmvadasz.info/2012/10/visszavago.html

  Emelt fővel:
  http://www.filmvadasz.info/2013/04/emelt-fovel.html

  VálaszTörlés

Rendszeres olvasók