Black Dawn 2005 A CIA látókörében rejtélyes módon felbukkan Jonathan Cold, a cég egykori ügynöke. Megszöktet egy veszélyes fegyverk...

Home » , » Az idegen 2 - Sötét hajnal

Az idegen 2 - Sötét hajnalBlack Dawn
2005

A CIA látókörében rejtélyes módon felbukkan Jonathan Cold, a cég egykori ügynöke. Megszöktet egy veszélyes fegyverkereskedőt a börtönből, majd terroristáknak segít megszerezni egy nukleáris fegyvert, amelyet az USA elleni támadásban készülnek bevetni. Cold elvileg halott, de akkor hogyan jelenhetett meg a színen, és hogyhogy terroristáknak asszisztál? A CIA figyeli a szervezkedést, amikor azonban lelepleződik nyomozásuk, védtelenül marad az ország. A feszültség a végsőkig fokozódik: immáron milliók biztonsága múlik azon, sikerül-e választ találni a képtelen kérdésre - kinek az oldalán áll Cold?

rendező: Alexander Gruszynski
forgatókönyvíró: Martin Wheeler

szereplő(k):
Steven Seagal (Jonathan Cold)
Tamara Davies (Amanda Stuart)
John Pyper-Ferguson (James Donovan)
Julian Stone (Michael Donovan)
Nicholas Davidoff (Nicholi)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/08hl71avh
vagy
http://megabitshare.com/9qkdz6oofkc4/Az.id3g3n.2.S0t3t.h4jn4l.rar
 
 

2 megjegyzés:

 1. Nincs hangja a második filmnek amit letöltöttem,mit tegyek??Mivel nyugdíjas vagyok és magam tanultam a nettezést egy kis segítséggel,nekem nehezebben megy.Nagyon hálás lennék egy "szájbarágós" magyarázatért!!!

  VálaszTörlés
 2. A legegyszerűbb megoldás a problémára egy "mindent tudó" lejátszó, mint például a VLC media player amit innen lehet letölteni:

  http://www.videolan.org/vlc/


  De legalább ilyen jó a KMplayer amit pl innen lehet letölteni:

  http://hu.vessoft.com/software/download/kmplayer#download


  vagy a Media Player Classic:

  http://mpc-hc.org/


  Ezek a lejátszók külön külön is kb 99%-ban megszüntetik a nincs kép vagy nincs hang problémát (nekem mondjuk mindegyik fent van a gépemen). Kilehet próbálni bátran mindegyiket (ingyenesek magyar nyelv is van bennük) és amelyik szimpatikus azt használni....

  Másik megoldás, hogy a KLite Codec Packot kell telepíteni, ebben az esetben a jelenlegi lejátszóval is 100% lesz kép/hang.

  letöltés:
  http://www.free-codecs.com/k_lite_codec_pack_download.htm

  VálaszTörlés

Rendszeres olvasók