Legújabb sorozatában Gordon börtönbüntetésre ítélt rabokat fog munkára, hogy így járuljanak hozzá fogvatartásuk tetemes költségeihez. Az...

Home » » Gordon Ramsay - Börtönkonyha

Gordon Ramsay - BörtönkonyhaLegújabb sorozatában Gordon börtönbüntetésre ítélt rabokat fog munkára, hogy így járuljanak hozzá fogvatartásuk tetemes költségeihez. Az Egyesült Királyságban egy elítélt átlagosan évi 38000 fontjába kerül az adófizetőknek - többe, mint egy év a híres Eton College-ben. És ha mindez nem lenne elég az elmúlt tíz évben 17 ezerrel nőtt az országban raboskodó foglyok száma súlyos extra terheket róva a költségvetésre.
Sorozatunkban Gordon Ramsay, a britt konyha ördöge megpróbál módot találni arra, hogy munkára foglya a rabokat, amellyel nemcsak az ellátásukra áldozott összeget tudják a köz felé némileg törleszteni, de szabadulásuk után a megfelelő munkatapasztalattal a markukban nagyobb eséllyel integrálódhatnak vissza a társdalomba. Az elgondolás nemes és - valljuk be - van benne ráció, de vajon a fegyencek is ezen a véleményen vannak?


rendező: Helen Simpson

szereplő:
Gordon Ramsay


RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://depositfiles.com/folders/5XIRG3F21
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók