2005 A '30-as évek Angliájában, megértő apjához és sznob anyjához költözik vissza a léhűtő Jim Crocker, miután elvesztette állás...

Home » , , » Piccadilly Jim

Piccadilly Jim2005

A '30-as évek Angliájában, megértő apjához és sznob anyjához költözik vissza a léhűtő Jim Crocker, miután elvesztette állását egy New York-i lapnál. Jim egy társasági rovatot vezetett az újságnál, Picadilly Jim álnéven, de botrányos életvitele miatt a szerkesztőség hamar megvált tőle. A népszerű rovatot most már más írja, de az olvasók még mindig Picadilly Jim nevét találják a cikkek alatt.
Nem csak az nem változott, Jim sem változtatott az életmódján - Angliában ugyanúgy rendszeres látogatója a puboknak és ismételt főszereplője a botrányos veszekedéseknek (mint New Yorkban). Aztán egy szép napon Jim megismerkedik a gyönyörű Ann-nel, akiről hamar kiderül, hogy anyja testvérének mostoha-unokahúga és egy őt érintő negatív kicsengésű cikk miatt zsigerből gyűlöli Picadilly Jimet. Jim tudja, hogy már eleve nincs esélye a lánynál, ha a saját nevén mutatkozik be, ezért úgy dönt, hogy saját lakájának adja ki magát és így próbálja meg becserkészni Annt.

rendező: John McKay
író: P.G. Wodehouse
forgatókönyvíró: Julian Fellowes

szereplő(k):
Sam Rockwell (Jim Crocker)
Frances O'Connor (Ann Chester)
Brenda Blethyn (Nesta Pett)
Tom Wilkinson (Bingley Crocker)
Allison Janney (Eugenia Crocker)
Hugh Bonneville (Lord Wisbeach)
Tom Hollander (Willie Partridge)
Cassandra Bell (Connie)
Walter Lewis (Jim)
Dan Cade (Porter)
Jake Canuso (Marcel)
Cavan Clerkin (Főkomornyik)
Helena Roman (Vendég)
Cosima Shaw (Susie)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/zqm3py0af
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók