The World's End 2013 Előszó : Nagy valószínűség szerint nem mutatják be itthon az év két legviccesebbnek tartott filmjét. Mindket...

Home » , , , » A világvége

A világvégeThe World's End
2013

Előszó : Nagy valószínűség szerint nem mutatják be itthon az év két legviccesebbnek tartott filmjét. Mindkettő a világ összeomlását meséli el humoros köntösben, és mindkettő szuper kritikákat kapott eddig, mégis vonakodnak a hazai forgalmazók az itthoni bemutatásra. Az második film a The World's End vagy is a Világvége cimet viseli.
A fergeteges komédia olyan viccesen kezdődik hogy azt tanitani kellene és tele van látványos akció jelenetekkel igy jócskán felülmúlta a This Is The End cimet viselő másik társát. Egyéb források szerint petició készül a hazai mozi premierért hogy a film ne csak DVD-n kerüljön majd hozzánk hanem a mozikban is látható legyen a nagyközönség számára.
20 évvel elválásuk után öt jóbarát újra összejön, hogy egy oltári méretű tivornyát rendezzenek egy Világvége nevű kocsmában. Miközben iszogatnak és a múlton merengenek, kénytelenek rájönni, hogy ami igazán fontos, az a jövő, és most nem csupán a sajátjuk, hanem az egész emberiségé forog itt kockán.

Rendezte : Edgar Wright
Irta : Simon Pegg, Edgar Wright

Szereplők :
Simon Pegg,
Nick Frost,
Martin Freeman

RAR jelszó: filmvadasz  

feliratos film letöltése:
http://dfiles.eu/files/ufhmmzzwl
vagy
http://freakshare.com/files/jsalxy4j/A.vil4gv3g3.hunsub.rar.html
 
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók