Demons 2 (1986) Dario Argento és Lamberto Bava, a horror nagymesterei újra összefogtak, hogy elkészítsék a a mestermű folytatását amit ...

Home » , » Démonok 2

Démonok 2Demons 2
(1986)


Dario Argento és Lamberto Bava, a horror nagymesterei újra összefogtak, hogy elkészítsék a a mestermű folytatását amit soha nem felejtesz el!

Sok idő eltelt, de a Démonok vártak. Egy toronyház lakásainak tévéin keresztül újra belépnek e világba, amivel a 16 éves Sally születésnapját kimondhatatlan horrorrá változtatják.
A vendégek rémülettel nézik végig, ahogy Sally kezein karmok nőnek, a fogai agyarrá változnak, erei lüktetve kidagadnak, szemei pedig sárgán világítanak. Maró fekete vér szivárog a testéből, tovább fertőzve a Démon pestissel mindenkit, akihez csak hozzáér. A Démonok lecsapnak a lezárt kijáratok miatt sötétségben rekedt emberekre, az edzőtermet és a garázst is véres vágóhíddá változtatva.
A túlélők megpróbálják felvenni a harcot a lényekkel, de azok hatalmas túlerőben vannak, és mikor úgy tűnik, megtalálják a megoldást, a Démonok bevetik utolsó förtelmes trükkjüket...

szereplők:
David Edwin Knight (George)
Nancy Brilli (Hannah)
Coralina Cataldi-Tassoni (Sally Day)
Bobby Rhodes (Hank, a személyi edző)
Asia Argento (Ingrid Haller)

rendező:
Lamberto Bava

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/y0bt055l7
vagy
http://freakshare.com/files/nc9tl0ch/d3m0n0k2.rar.html

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók