Demons (1985) Az olasz horror lángelméje, Dario Argento producerként és társíróként Lamberto Bava rendezővel együttműködve készítette e...

Home » , » Démonok

DémonokDemons
(1985)


Az olasz horror lángelméje, Dario Argento producerként és társíróként Lamberto Bava rendezővel együttműködve készítette el ezt a lidércnyomásos horrorklasszikust. Az élet különböző területeiről jövő embereket hívnak meg egy különleges filmvetítésre egy elszigetelt moziba, de sokan undorral fogadják a filmet, egy üldözős-szabdalós démoni művet, mely tele van gyilkolós jelenetekkel. Ezalatt a fiatal lány, aki megvágta magát a folyosón kiállított maszk felpróbálása közben, rettenetes átváltozáson megy keresztül. Mikor megfertőzi kísérőjét is, a moziban pánik uralkodik el. A megrémült emberek a kijáratok felé özönlenek, csakhogy addigra valakik befalazták azokat. Ahogy a veszedelem továbbterjed, az események őrült erőszakba, vértől csöpögő orgiába csapnak át. A menekülés lehetetlennek tűnik?

A Démonok 1. és 2. része a nyolcvanas évek egyik legnagyobb kult horrorfilmjei. Az egész világon óriási rajongótáborral rendelkeznek. Magyarországon eddig nem voltak hozzáférhetőek, de most az Ultrafilm a horror szerelmeseinek digitálisan feljavítottváltozatokkal kedveskedik, érdekes és tartalmas extrák társaságában. Érdekesség még hogy a filmek kísérőzenéi a korszak legnagyobb (azóta) kult rockzenekarai, előadói, többek között a Motley Crue, Scorpions, Accaept, Billy Idol, Saxon, Go West, Rick Springfield és a The Adventures.

szereplők:
Urbano Barberini (George)
Natasha Hovey (Cheryl)
Karl Zinny (Ken)
Fiore Argento (Hannah)
Paola Cozzo (Kathy)

rendező:
Lamberto Bava

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
 http://dfiles.eu/files/ojqy3fkf3
vagy
 http://freakshare.com/files/tljmu7pj/d3m0n0k1.rar.html
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók