Upstream Color 2013 Ebben a szürreális romantikus thrillerben, amely Stanley Kubrick képi és hangi világát idézi meg, egy Kris nevű...

Home » , , » Feltörő színek

Feltörő színekUpstream Color
2013

Ebben a szürreális romantikus thrillerben, amely Stanley Kubrick képi és hangi világát idézi meg, egy Kris nevű nőt tolvajok rabolnak el, és egy parazitát helyeznek el a bőre alatt, amely a hipnotikus transz állapotába képes eljuttatni. Amikor az emlékeitől megfosztva magához tér, az egész élete összeomlik, majd megismeri Jeffet, aki valami különös oknál fogva vonzódik hozzá. Együtt próbálják összerakni szétesett életüket, még akkor is, ha az univerzum minden jel szerint összefogott ellenük.

rendező: Shane Carruth
forgatókönyvíró: Shane Carruth

szereplő(k):
E. Andrew Sensenig (Sampler)
Shane Carruth (Jeff)
Amy Seimetz (Kris)
Juli Erickson (Sample)
Brina Palencia

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/4t5z752e7
vagy
http://freakshare.com/files/1unxgkgi/F3lt0r0.szin3k.rar.html
 

1 megjegyzés:

  1. Valaki tudna nekem segíteni?Abszolút nem értek a számítógépekhez,letöltésekhez,meg ilyenek...Szinkronizált filmekkel nincs is gondom.Azonban feliratos filmeknél, DVD-re kiírva (merthogy nem szeretek számítógépen filmet nézni),nincs felirat!Valaki le tudná írni,mi lehet a baj,úgy hogy egy technikai analfabéta :D is megértse?!Előre is köszönöm!Amúgy szuper igényes ez az oldal,működő tökéletes feltöltésekkel és linkekkel,a filmkínálatról nem is beszélve!Köszi a sok munkát, az odafigyelést és a rengeteg jó filmet! :)További sok sikert!

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók