Despicable Me 2010 Az idilli kertvárosi miliőben, a fehér léckerítéses, rózsabokrokkal szegélyezett otthonok között áll egy fekete ...

Home » , , » Gru

GruDespicable Me
2010

Az idilli kertvárosi miliőben, a fehér léckerítéses, rózsabokrokkal szegélyezett otthonok között áll egy fekete ház kiszáradt kerttel. A szomszédoknak sejtelmük sincs arról, hogy a ház alatt hatalmas, titkos búvóhely terül el. Fáradhatatlan, apró szolgáinak hadától körülvéve itt tervezi Gru a világtörténelem legnagyobb rablását. El fogja lopni a Holdat. (Igen, a Holdat!)
Gru örömét leli mindenben, ami gonosz. Arzenáljában van zsugorsugár, fagyasztósugár, valamint földi és légi harci járművek, és leigáz mindenkit, aki az útjába áll. Mígnem egy nap szembe találja magát három árva kislány elképesztő akaraterejével, akik olyasmit látnak benne, amit eddig senki más: a potenciális apukát.
A világ egyik legnagyobb gonosztevője most összeakad élete legnagyobb kihívásával: három kislánnyal, akiknek neve Margo, Edith és Agnes.

rendező: Chris Renaud, Pierre Coffin
forgatókönyvíró: Ken Daurio, Cinco Paul

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/jng6xrpga
vagy
 http://freakshare.com/files/ykj00v9x/flmvdszgru.rar.html

3 megjegyzés:

  1. Nekem nem bontja ki..:( Az utolsó néhány százaléknál leáll, és hibát jelez, mintha nem lenne megfelelő a jelszó. Eddig még egyik filmmel sem volt itt ilyen gondom.

    VálaszTörlés
  2. Azért áll meg a végén, mert nem töltődött le rendesen a fájl.
    Ezt a fájlt törölni kellene és újra letölteni. Sajnos nincs más megoldás.

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók