The Queen 2006 Az angol Diana hercegnő élete a tündérmese és a rémdráma keveréke, egy életút, mely csillogással és botrányokkal vol...

Home » , » A királynő

A királynőThe Queen
2006

Az angol Diana hercegnő élete a tündérmese és a rémdráma keveréke, egy életút, mely csillogással és botrányokkal volt kikövezve. Az emberek szerint Diana mindig is szálka volt az angol királyi ház szemében. Nem véletlen, hogy a hercegnő tragikus halálát követően II. Erzsébet és a királyi család nem jelent meg a nép előtt. Anglia értetlenül állt királynője hallgatása előtt, mindenki elítélte a protokollhoz ragaszkodó királyi családot. A történet arról a feszültséggel és érzelmekkel teli hétről szól, amely a szívek hercegnőjének halála után megrendítette az angol monarchiát.

szereplők:
Helen Mirren (II. Erzsébet királynő) Michael Sheen (Tony Blair) Alex Jennings (Charles herceg) Roger Allam (Robin Janvrin) James Cromwell (Fülöp herceg) Sylvia Syms (Erzsébet, a királynő anyja) Jake Taylor Shantos (William herceg) Dash Barber (Harry herceg) Helen McCrory (Cherie Blair) Laurence Burg (Diana hercegnő) Michel Gay (Dodi Fayed)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/erc10kh8h
vagy
http://freakshare.com/files/ndn4t2d6/A.kir4lyn0.rar.html
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók