The President's Man 2000 Jonathon Chase, a Dallas-i Egyetem távol-keleti tanszékének karizmatikus professzora valójában kettős ...

Home » , » Az elnök zsoldosa

Az elnök zsoldosaThe President's Man
2000

Jonathon Chase, a Dallas-i Egyetem távol-keleti tanszékének karizmatikus professzora valójában kettős életet él, ő ugyanis az elnök egyik legbensőbb titkos embere, akit különösen bizalmas és veszélyes ügyekkel bíznak meg. Amikor a First Lady-t elrabolják és Rio de Janeiróba hurcolják, természetesen Jonathon-ra hárul a feladat, hogy kihozza az elnök feleségét az emberrablók fogságából.
Bár ez a küldetése is sikerrel zárul, az akció során vannak olyan helyzetek, amikor nehéz perceket él át, és rá kell döbbennie, hogy elszállt felette az idő. Jonathon elhatározza, hogy gondoskodik az utánpótlásról és megtalálja azt az embert, aki folytathatja a munkáját. A huszas évei végén járó, jóképű Deke Slater, aki katonai és vezetői képességeiről a Delta Force kötelékében tett tanúbizonyságot Kolumbiában, úgy tűnik, alkalmas erre a szerepre. A baj csak az, hogy Deke-t a katonai bíróság harminc évi fogházbüntetésre ítéli, mert önfejűsége egy társa halálát okozta.


rendező: Eric Norris, Michael Preece
forgatókönyvíró: Bob Gookin

szereplő(k):
Chuck Norris (Joshua McCord)
Dylan Neal (Deke Slater)
Jennifer Tung (Que)
Ralph Waite (Mathews elnök)
Stuart Whitman (George Williams)
Marla Adams (First Lady)
Cherami Leigh (Stacy Anderson)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/ah3j1j3p4
vagy
http://freakshare.com/files/zgs07fk6/Az.3ln0k.zs0ld0s4.rar.html
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók