The Graduate 1967 A szégyenlős és visszahúzódó Ben most fejezte be az egyetemet, és készen áll, hogy beteljesítse szülei akaratát: ...

Home » , » Diploma előtt

Diploma előttThe Graduate
1967

A szégyenlős és visszahúzódó Ben most fejezte be az egyetemet, és készen áll, hogy beteljesítse szülei akaratát: találjon magának egy jól fizető állást, keressen magának egy feleséget és teremtse újra szülei unalmas életét. Valószínűleg így is tenne, ha a szülei barátainál tett látogatás során a csinos Elaine édesanyja, a középkorú Mrs. Robinson el nem csábítaná a kisfiús Ben-t. Miközben viszonyt kezd Mrs. Robinson-nal, Ben lassan rádöbben, hogy szerelmes Elaine-be, aki viszont San Franciscóba megy tanulni. Mire Ben végre döntésre jut és rászánja magát, hogy elvegye feleségül a lányt, Elaine már másnak ígéri a kezét. Ben azonban most már nem hagyja magát. A film, amely megismertette a világgal Dustin Hoffman-t, amely a slágerlisták élére segítette a Simon és Garfunkel Mrs. Robinson című dalát és amely Oscar-díjat hozott a rendezőnek, Mike Nichols-nak!

szereplők:
Dustin Hoffman (Benjamin Braddock) Anne Bancroft (Mrs. Robinson) Katharine Ross (Elaine Robinson) William Daniels (Mr. Braddock) Murray Hamilton (Mr. Robinson)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/dniqsqbvj
vagy
http://freakshare.com/files/fhsianhn/Dipl0m4.3l0tt.rar.html
 
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók