John Tucker Must Die 2006 A suli három legcsinosabb és legnépszerűbb csaja rájön, hogy ugyanaz a srác csapja nekik a szelet: a gimn...

Home » , , » Dögölj meg, John Tucker

Dögölj meg, John TuckerJohn Tucker Must Die
2006

A suli három legcsinosabb és legnépszerűbb csaja rájön, hogy ugyanaz a srác csapja nekik a szelet: a gimnázium kosárlabda-csapatának szívdöglesztő kapitánya, az ellenállhatatlan John Tucker. A sokkoló felfedezés után a három lány elhatározza, hogy életre szóló leckében részesíti a széltolót. Azt szeretnék elérni, hogy a randikirály zokogva lapozgassa üresen tátongó előjegyzési naptárát. Ám minden próbálkozásuk balul üt ki, és ahelyett, hogy nevetségessé tennék őt, csak tovább fokozzák népszerűségét. A lányok bevonnak bosszútervükbe egy csinos, ám jelentéktelen új diáklányt, Kate-et, aki először vonakodik, de végül beadja a derekát. A randikirály ráharap a csalira, és a szőke bombázó meghódítására indul.

szereplők
Jesse Metcalfe (John Tucker) Brittany Snow (Kate) Arielle Kebbel (Carrie) Sophia Bush (Beth) Jenny McCarthy (Lori Spencer) Ashanti (Heather) Penn Badgley (Scott Tucker)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/kf49k0aio
vagy
http://freakshare.com/files/xfkipnll/D0g0lj.m3g.J0hn.Tuck3r.rar.html
 

1 megjegyzés:

Rendszeres olvasók