Extralarge: Miami Killer 1991 Miami belvárosában megölnek két kislányt. A rendőrfőnök felkéri Extralarge-ot (Bud Spencer) és társát...

Home » , , » Extralarge - Gyilkosság Miamiban

Extralarge - Gyilkosság MiamibanExtralarge: Miami Killer
1991

Miami belvárosában megölnek két kislányt. A rendőrfőnök felkéri Extralarge-ot (Bud Spencer) és társát, Dumas-t, (Philip Michael Thomas) hogy segítsenek az ügy megoldásában. A második halott kislányt megtaláló Blake rendőr (Christopher Atkins) azonban egyre zaklatottabbá válik, és furcsán kezd viselkedni az ügy miatt. Összebarátkozik az áldozat barátnőjével és kísérgetni kezdi. Kiderül, hogy Blake kislánya is nemrégiben halt meg egy súlyos betegség következtében, ezért mindent megtesz, hogy Extralarge segítségére legyen a pszichopata megfékezésében. A brutális gyilkosságok nyomai egy paphoz vezetnek. Jack Costello gyanúja szerint az igazság és a gyilkosságok valódi indítéka azonban messze összetettebb és szörnyűbb.

szereplők:
Bud Spencer (Jack 'Extralarge' Costello) Christopher Atkins (Blake) Philip Michael Thomas (Willy Dumas) Lou Bedford (Sam) Vadim Glowna (Silveth)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/9ubal3hmk
vagy
http://freakshare.com/files/moqlsdna/3xtr4l4rg3.5.Gyilk0ss4g.mi4mib4n.rar.html
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók