Extralarge: Indians 1993 Jack "Extralarge" Costello és hűséges barátja, Dumas, ezúttal az amerikai maffia ellen harcol, a...

Home » , , » Extralarge - Indiánok

Extralarge - IndiánokExtralarge: Indians
1993

Jack "Extralarge" Costello és hűséges barátja, Dumas, ezúttal az amerikai maffia ellen harcol, amely - a nagy haszon reményében - Floridában meg akarja építeni az ország legnagyobb kaszinóját. A szövetségi törvények azonban tiltják a hazárdjátékot, ezért a "nagyfőnökök" egy rafinált tervet eszelnek ki a tapasztalt ügyvéd, Clemente segítségével. A jogász rájön, hogy az itt élő indiánokra nem vonatkoznak a helyi törvények, ezért elég megvenni a földjüket és a vállalkozás előtt szabad a pálya. Egy hatalmas bevásárlóközpontnak álcázva az épületet, megkezdik az építkezést. Thomas, az indián törzsfőnök, eleinte ellenáll az ötletnek, ám miután brutálisan meggyilkolják, úgy tűnik nincs akadálya a terv megvalósításának. Egészen addig, amíg az eset fel nem kelti Extralarge érdeklődését.

szereplők:
Bud Spencer (Jack "Extralarge" Costello) Michael Winslow (Dumas) Lou Bedford (Sam nyomozó) Vivian Ruiz (Mrs. Martinez) David Spates (Rendőrtiszt)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/irrgg9zta
vagy
http://freakshare.com/files/mawrlj2m/3xtr4l4rg3.II.6.Indi4n0k.rar.html
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók