Bring It On 2000 A San Diego-i Rancho Carne középiskola focicsapatának, a Rancho Carne-i Bikáknak (Toros) pomponos szurkolócsapata,...

Home » , , » Hajrá csajok!

Hajrá csajok!



Bring It On
2000

A San Diego-i Rancho Carne középiskola focicsapatának, a Rancho Carne-i Bikáknak (Toros) pomponos szurkolócsapata, vidám és vagány fiatalokból áll, akiknek jól felvágták a nyelvét, és olyan gyakorlatuk van, amely biztosíthatja számukra a sorrendben hatodik bajnoki címet az országos bajnokságon. De a Bikák pomponos csapatának útja a győzelemhez nem minden akadálytól mentes. A váratlan fordulat akkor következik be, amikor Torrance, az újonnan választott csapatkapitány felfedezi, hogy tökéletesen megkoreografált gyakorlatukat egy az egyben a rivális csapattól, az East Compton-i Lóheréktől (Clovers) \\\"kölcsönözte\\\" a Bikák korábbi kapitánya. Mindkét csapat lányai új gyakorlatukon dolgoznak, és ahogy fogy a nagy versenyig hátralévő idő, a feszültség egyre nő. Mindkét kapitány a végsőkig hajszolja társait. Ráadásul a Lóherék lányainak, és kapitányuknak Isis-nek van még egy problémájuk. Pénzt kell szerezniük az országos bajnokságra való utazás költségeire. Torrance minden erejével azért küzd, hogy megmentse a Bikák hírnevét, Isis pedig ha lehet még elszántabban hajt azért, hogy csapata végre megszerezze a megérdemelt elismerést. Azonban csak az egyik csapat nyerheti meg az országos bajnoki címet. Kezdődik, hát, a nagy csata, amelyben majd győz a jobbik.

szereplők:
Kirsten Dunst (Torrance Shipman) Eliza Dushku (Missy Pantone) Jesse Bradford (Cliff Pantone) Gabrielle Union (Isis) Clare Kramer (Courtney) Nicole Bilderback (Whitney)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/73j5hrjw4
vagy
http://freakshare.com/files/6v5qi6ze/H4jr4.cs4j0k.rar.html
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók