The Dyatlov Pass Incident 2013 Az igaz történeten alapuló film Oroszországba repíti nézőit, ahová öt mindenre elszánt amerikai diák...

Home » , » Halálhegy - A Dyatlov-rejtély

Halálhegy - A Dyatlov-rejtélyThe Dyatlov Pass Incident
2013

Az igaz történeten alapuló film Oroszországba repíti nézőit, ahová öt mindenre elszánt amerikai diák indul útnak a múlt rejtélyes haláleseteit kutatni.
1959-ben kilenc tapasztalt szovjet túrázó holttestére bukkantak a Halálhegyen. Az eset érdekessége, hogy a túrázók halálának okát eddig megoldatlan rejtély övezi. Miért voltak radioaktívak a holttestek? Hogyan sebesülhettek meg úgy a túrázók, hogy semmi nem utalt külső támadásra? A megtörtént esemény feljegyzéseit és a nyomozást még abban az évben titkosították. Közel fél évszázaddal később az öt amerikai diák azzal a céllal utazik a kietlen orosz vidékre, hogy felelevenítse és megoldja a Dyatlov-rejtélyt. Azonban nem sejtik, hogy az események bizarrabbak és félelmetesebbek, mint azt valaha is képzelték.

rendező: Renny Harlin
forgatókönyvíró: Vikram Weet

szereplő(k):
Gemma Atkinson (Denise Evers)
Richard Reid (Smirnoff)
Matt Stokoe (Jenson Day)
Holly Goss (Holly King)
Luke Albright (JP Hauser Jr.)
Ryan Hawley (Andy Thatcher)
Anastasiya Burdina (Holly)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/rqlg2argi
vagy
http://freakshare.com/files/fu8sy52m/H4l4lh3gy.A.Dy4tl0v.r3jt3ly.rar.html
 

2 megjegyzés:

  1. Szerintem jó film. A cselekmény felépítése rendben van. A kézi-kamerás horror filmekből megszokott hosszú előzmény itt nem érezhető. Igazából én nem unatkoztam az elején sem. A második fele mozgalmasabb. Kifejezetten tetszett az alaptörténet, ami megtörtént eseményeket dolgozz fel. De ez csak a keret a filmhez. Az ilyen filmeket kedvelőknek mindenképpen ajánlom és talán azoknak is, akik csak most ismerkednek e műfajjal. Nézzétek!

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók