Jodaeiye Nader az Simin / A Separation 2011 Nader és Simin egy középosztálybeli házaspár a mai Teheránban. Simin válni akar a férjé...

Home » , , » Nader és Simin - Egy elválás története

Nader és Simin - Egy elválás történeteJodaeiye Nader az Simin / A Separation
2011

Nader és Simin egy középosztálybeli házaspár a mai Teheránban. Simin válni akar a férjétől, mert az nem hajlandó elhagyni az országot és Alzheimer - kóros édesapját. Simin elköltözik, lányuk, a 11 éves Termeh Naderrel és az állandó gondozásra szoruló nagyapával marad. Nader felvesz egy gondozónőt, Razieh-t, aki mély hite miatt először nem akarja elvállalni a munkát, de körülményei mégis rákényszerítik. Egy nap Nader a sötét lakásba tér haza, ahol apja magatehetetlenül fekszik az ágya mellett. Az ügyből per kerekedik, ami fokozatosan bontakozik ki a néző szeme előtt. A szereplők céljai, szándékai állandó változásban vannak, talán még saját maguk előtt is. A tettek mögött feltételrendszerek és motívumok egész sora húzódik meg, aminek felfejtése a vizsgálóbíró feladata.

szereplők:
Peyman Moaadi (Nader) Leila Hatami (Simin) Sareh Bayat (Razieh) Sarina Farhadi (Termeh) Kimia Hosseini (Somayeh) Shahab Hosseini (Hodjat) Babak Karimi (kihallgató) Ali-Asghar Shahbazi (Nader apja)

RAR jelszó: filmvadasz  

feliratos film letöltése:
http://dfiles.eu/files/d15al6hve
vagy
http://freakshare.com/files/da2esn39/N4d3r.es.Simin.1.elv4l4s.t0rt3n3t3.hunsub.rar.html
 

1 megjegyzés:

  1. Kedves Filmvadasz!Neked tökéletes az ízlésed,mind a mainstream mind a művészfilmek világából a legjobb,legérdekesebb filmeket töltöd fel!Szerintem ez egy egyedülállóan igényes weboldal,ami reméljük sokáig létezni fog!!!!!!!!Köszönöm az iráni filmet,amit nagyon régóta szerettem volna megnézni!Köszi,köszi,köszi és sok puszi!
    Anna

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók