Mallrats 1995 Brodie és T.S. állandóan az ultramodern plazában lógnak, jóllehet nincs a világon semmi dolguk, mégis: egyszerűen imá...

Home » , » Shop-show

Shop-showMallrats
1995

Brodie és T.S. állandóan az ultramodern plazában lógnak, jóllehet nincs a világon semmi dolguk, mégis: egyszerűen imádnak ott lébecolni. Most az egyszer teendőjük is akad: mindkettőjüknek lelépett a barátnője, s ők minden követ megmozgatnak a könnyűvérű csajok visszahódítására. Úgy tűnik azonban, leküzdhetetlen ellenállásba ütköznek, de csak amíg a színre nem lép Jay és Néma Bob - a Shop stopból és a Comic Stripből megismert bohókás figurák - akik éppen itt fejtik ki áldásosan destruktív tevékenységüket, dugába döntve ezzel a bevásárlóközpontban sorra kerülő televíziós show-műsort.

szereplők:
Jason Lee (Brodie Bruce) Jeremy London (T.S.) Ben Affleck (Shannon Hamilton) Jason Mewes (Jay) Kevin Smith (Néma Bob) Shannen Doherty (Rene Mosier) Claire Forlani (Brandi) Joey Lauren Adams (Gwen Turner) Renée Humphrey (Tricia) Michael Rooker (Mr. Jared Svenning) Ethan Suplee (Willam)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/7hubwws5l
vagy
http://freakshare.com/files/6ck97x0a/Sh0p.Sh0w.rar.html
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók