Bekushiru 2077 Nihon sakoku 2007 A történet a 21. század elején játszódik. Japán kutatók olyan magas szintre fejlesztették a biotec...

Home » , » Vexille

VexilleBekushiru 2077 Nihon sakoku
2007

A történet a 21. század elején játszódik. Japán kutatók olyan magas szintre fejlesztették a biotechnikát és a robotmechanikát, hogy ezzel képesek meghosszabbítani az emberek életkorát is. Ez rögtön magára vonja az ENSZ figyelmét, és szankciókat kívánnak bevetni Japán ellen. Az ország válaszul kilép a szervezetből, és egy ultramágneses pajzs révén elzárja magát a világtól. 10 évvel később, 2077-ben az amerikaiak egy speciális egysége, a SWORD titkos misszióra indul. Behatolnak Japánba és megpróbálják kideríteni, milyen szuperfegyvert fejlesztenek a szigetországban. A SWORD küldetését két parancsnok irányítja. Az egyikük egy nő: VEXILLE, a másik LEON, a barátja. Megdöbbentő titkokra bukkannak.
Az utopisztikus történeteket kedvelő japán rendező, Sori Fumihiko (Ping Pong) új sci-fi animéje teljes egészében CG-technikával készült, lélegzetelállító tempójú mestermű. A film zenéjét Paul Oakenfold szerezte.

rendező: Fumihiko Sori
forgatókönyvíró: Fumihiko Sori, Haruka Handa

szereplő(k):
Meisa Kuroki (Vexille)
Shosuke Tanihara (Leon)
Colleen Clinkenbeard
Travis Willingham
Christine M. Auten

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/1rrbqbw3m
vagy
http://freakshare.com/files/wqu8eneh/V3xill3.rar.html
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók