After Earth (2013) Az emberiség ezer évvel ezelőtt elmenekült a lakhatatlan Földről, és új otthonra talált egy másik bolygón. De egy ap...

Home » , » A Föld után

A Föld utánAfter Earth
(2013)


Az emberiség ezer évvel ezelőtt elmenekült a lakhatatlan Földről, és új otthonra talált egy másik bolygón. De egy apa és egy fia visszasodródik a pusztasággá vált vidékre. Cypher Raige parancsnok (Will Smith) és fia (Jaden Smith) csak egy családi kirándulást terveztek kettesben, azután, hogy a férfi hosszú, távoli szolgálat után végre hazaért, és rájött: túl régen nem látta kamaszodó fiát, és már alig köti hozzá valami.
Az űrhajójukat baleset éri, Cypher súlyosan megsebesül, és ők az emberiség régi otthonában hajtanak végre kényszerleszállást. Kitai már nem számíthat senkire, csak magára. Hatalmas távolságot kell megtennie az ellenséges pusztaságban, ha segíteni akar a sebesültön, és haza szeretne jutni végül.
Világ életében csodálta az apját, és remélte, egyszer ő is hozzá hasonlóan férfias feladatot kap: most itt az alkalom, hogy kipróbálja, mire képes - de a tét hatalmas.

szereplők:
Will Smith (Cypher Raige)
Jaden Smith (Kitai Raige)
David Denman (McQuarrie)
Sophie Okonedo (Faia Raige)
Sacha Dhawan (pilóta)

rendező:
M. Night Shyamalan

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
 http://dfiles.eu/files/36pvabd6t
vagy
http://freakshare.com/files/w1byjl8g/4f0u4n.rar.html

3 megjegyzés:

  1. Ez a film egy nagy csalódás volt, nekem legalább is. Unalmas, és még unalmasabb. A feltöltést viszont köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  2. Kiváló feltöltés és kiváló minőség!
    A film is egész jó! Érdemes megnézni!
    Köszi!

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók