Percy Jackson: Sea of Monsters (2013) Az istenek köztünk járnak - és van néhány emberi tulajdonságuk: például az, hogy sokan közülük el...

Home » , » Percy Jackson - Szörnyek tengere

Percy Jackson - Szörnyek tengerePercy Jackson: Sea of Monsters
(2013)


Az istenek köztünk járnak - és van néhány emberi tulajdonságuk: például az, hogy sokan közülük eltaszítják maguktól törvénytelen gyerekeiket. A félig emberi, félig isteni eredetű kamaszok számára fenntartott különleges kiképzőtáborban azonban sosincs nyugalom. Percy Jackson, Poszeidón fia ismét kénytelen veszélyes és különleges kalandra indulni, ha meg akarja menteni a világot.
Isteni lények és barátai társaságában ezúttal Hermész lázadó fia után nyomoz, aki a bűverejű Aranygyapjút akarja felhasználni az Olümposz leigázásához. A nyomok New Yorkba, majd onnan a tengerre vezetnek. Vad kalandok, csodák és izgalmak várnak a társaságra. Sosem tudják, mikor számíthatnak isteni beavatkozásra, és mikor kell a saját erejükben bízniuk. De egy biztos: a humorukat még a legváratlanabb helyzetben sem veszítik el.

szereplők:
Logan Lerman (Percy Jackson)
Nathan Fillion (Hermész)
Alexandra Daddario (Annabeth Chase)
Jake Abel (Luke)

rendező: Thor Freudenthal
író: Rick Riordan

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/a9jmauikr
 

6 megjegyzés:

 1. Azért ez durva, hogy valamiért 8 órán keresztül tölti Regular-ban, míg a többi film ennek a töredéke ideje alatt jön le.

  VálaszTörlés
 2. remélem hamarosan letölthetővé válik jó minőségben is, a Tűzgyűrű című filmmel együt.

  VálaszTörlés
 3. A tűzgyűrű már fenn van jó minőségben. A Percy Jacksont köszi szépen, ez már azért sokkal jobb minőség mint az előző!

  VálaszTörlés
 4. Később elérhető lesz majd rendes hanggal?
  most megértem, hogy csak mozis verziós van, mivel idén jött ki a film. De később számíthatunk arra, hogy (még)jobb hangminőséggel is letölthető lesz?

  VálaszTörlés
 5. Mivel idén jött ki a film ezért természetes, hogy még 'csak' mozis hanggal tölthető le..
  Viszont azt szeretném megtudni, hogy később letölthető lesz (még)jobb hangminőséggel is?

  VálaszTörlés
 6. Természetesen felkerül majd tökéletes minőségben is (akkor ezt a verziót töröljük) a film pedig újra a lista elejére kerül mint új feltöltés.

  VálaszTörlés

Rendszeres olvasók