The Conjuring 2013 Azt hihetnénk, hogy ilyesmi csak egy forgatókönyv-írónak juthat eszébe, pedig ez a történet megtörtént eseten al...

Home » , , » Démonok között

Démonok közöttThe Conjuring
2013

Azt hihetnénk, hogy ilyesmi csak egy forgatókönyv-írónak juthat eszébe, pedig ez a történet megtörtént eseten alapul. A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren jegyezte fel annak a családnak a történetét, melyet a világtól távol, egy tanyaházban nem evilági lények terrorizáltak.
Perronék öt gyerekükkel költöznek be új, magányosan álló vidéki házukba, és nem tudják, hogy valaki már él a falak között. Valaki, aki minden percben jelen van, gonosz, és képtelenség megszabadulni tőle. A megmagyarázhatatlan földöntúli jelenlét pokollá teszi a napjaikat, és egyre veszélyesebb, ijesztőbb módokat talál, hogy jelezze: övé a ház, és nem engedi át másnak. Kénytelenek paranormális ügyek nyomozóihoz fordulni: azokhoz, akik az amityville-i esetet is lejegyezték. A szakemberek nekilátnak, hogy kifüstöljék a gonoszt a házból de úgy tűnik, még ők sem bírnak vele.

Rendező: James Wan
Írók: Chad Hayes, Carey Hayes

Szereplők: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/spchomk84

4 megjegyzés:

  1. Ebben bizony nincs felirat,mert szinkronos! (: Köszönöm Filmvadász,nagyon jó film!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ottvan a film

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók