The Hitch Hikers Guide to the Galaxy A Galaxis útikalauz stopposoknak mindenki számára nélkülözhetetlen kiadvány, ha arra támadna ke...

Home » » Galaxis útikalauz stopposoknak

Galaxis útikalauz stopposoknakThe Hitch Hikers Guide to the Galaxy

A Galaxis útikalauz stopposoknak mindenki számára nélkülözhetetlen kiadvány, ha arra támadna kedve, hogy a világegyetemben utazzon.
Arthur Dent földlakó is rájön, milyen hasznos ez a könyv, miután bolygóját váratlanul kitörlik a Naprendszerből, hogy helyet biztosítsanak egy most épülő hiperűr-sztrádának. Ő azonban szerencsésen megússza a Föld bolygó pusztulását, mivel barátja, Ford Perfect, a szerencsétlenség előtt ráveszi Arthur-t, hogy együtt stoppoljanak ki a veszélyes területről.
Egyébként Perfect nem más, mint az Útikalauz javított kiadásán dolgozó űrlény; s mivel nincs hová mennie, Arthur vele tart, hogy bejárják az univerzumot. Természetesen az utazás különös kalandokkal jár együtt, Arthur megtudja mire hasznos a fülébe befészkelt Bábel-hal, hogyan hangzik egy vogon vers - melyet az Útikalauz szerint semmilyen körülmények között sem szabad meghallgatni - stoppol lopott űrhajókra, melyet valószínűtlen sofőrök vezetnek és meglátogatja a legendás vendéglőt is a világ végén, ahol önmagát ajánlja a napi főfogás és a padlón megjelenő látványosság nem más, mint maga a világvége.
A Galaxis útikalauz stopposoknak már megjelenésekor kultusszá vált és méltán az egyik legnépszerűbb BBC sorozat. Először rádiós műsorként jelent meg a Douglas Adams novelláiból adaptált történet, amely később tévéműsorként is világmindenséggel mérhető sikereket ért el.


1. rész: A vég kezdete (32:52)
2. rész: Vogon versek (33:33)
3. rész: Zűrzivatar (31:00)
4. rész: Fehér egér (30:55)
5. rész: Vendéglő a világ végén (32:52)
6. rész: A nap fináléja (33:03)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://depositfiles.com/folders/8W9DSMZC3

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók