About Time (2013) 21 éves korában Tim Lake rájön, hogy képes az időutazásra... Egy újabb gyászos szilveszteri buli után Tim apja közli...

Home » , » Időről időre

Időről időreAbout Time
(2013)


21 éves korában Tim Lake rájön, hogy képes az időutazásra...
Egy újabb gyászos szilveszteri buli után Tim apja közli a fiával, hogy a család férfitagjai mindig is képesek voltak utazni az időben. Tim nem írhatja át a történelmet, de változtathat azon, ami a saját életében történt és történni fog. Így hát úgy dönt, jobbá teszi a világot... azzal, hogy szerez egy barátnőt. Sajnos kiderül, hogy ez nem is olyan könnyű, mint hinnénk.
Tim Londonba költözik a tengerparti Cornwallból, hogy ügyvédnek tanuljon, és végre megismerkedik a gyönyörű, de bizonytalan Maryvel. Egymásba szeretnek, aztán az időutazás miatt nem is találkoztak, aztán először találkoznak újra... és újra... de végül, sok agyafúrt időutazás után Tim elnyeri a lány szívét.
Hősünk ezután arra használja képességét, hogy létrehozza a tökéletes lánykérést, hogy megmenekítse esküvőjét minden idők legrosszabb násznagyi beszédjétől, hogy megmentse barátját egy szakmai katasztrófától, és hogy terhes feleségét időben a kórházba juttassa a szülésre a hatalmas közlekedési dugó ellenére is.
Ám ahogy az élete halad a nem megszokott medrében, Tim ráébred, hogy sajátos képessége nem mentheti meg őt azoktól a bánatoktól, amelyekben minden családnak része van. Az időutazásnak vannak határai, és veszélyes is lehet.

szereplők:
Rachel McAdams (Mary)
Domhnall Gleeson (Tim)
Margot Robbie (Charlotte)
Vanessa Kirby (Joanna)

rendező:
Richard Curtis

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
 http://dfiles.eu/files/ovzfb4uid

2 megjegyzés:

  1. Feliratos a film, ezt jó lett volna jelezni!

    VálaszTörlés
  2. Nem feliratos a film, de van hozzá külön felirat is. Töröld a mappából az .srt fájlt vagy kapcsold ki a lejátszódban a feliratozást és nem lesz zavaró.

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók