Diana (2013) Lady Diana a szívek hercegnője, az ikon, maga az elegancia, a kedvesség. Rengeteg jótékonysági szervezetben tevékenykedett...

Home » , , » Diana

DianaDiana
(2013)


Lady Diana a szívek hercegnője, az ikon, maga az elegancia, a kedvesség. Rengeteg jótékonysági szervezetben tevékenykedett, és nagyon sokat tett világszerte a hátrányos helyzetű, háború sújtotta övezetekben élő emberekért, gyerekekért. 16 éve váratlanul bekövetkezett halála az egész világot megdöbbentette.
Oliver Hirschbiegel filmje a walesi hercegné teljesen új arcát mutatja meg: életének utolsó két évét feldolgozó filmből megismerhetjük a magánember Dianát, akinek állandóan meg kellett küzdenie az őt zaklató sajtóval, és aki mégis képes volt kijátszani a médiát, titokban tartani a Dr. Khanhoz, a pakisztáni orvoshoz fűződő kapcsolatát. A nép hercegnője, Lady Di távol a világtól, a szeretett férfi oldalán végre önmagára talált.

szereplők:
Naomi Watts (Diana hercegnő)
Cas Anvar (Dodi Fayed)
Laurence Belcher (William)
Harry Holland (Harry)

rendező:
Oliver Hirschbiegel

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
 http://dfiles.eu/files/6o6tcfwoa

1 megjegyzés:

  1. Sokan szidták,hogy gyenge,nekem nagyon tetszett!Hitelesnek tűnő és egy (számomra)egészen új Dianát mutat be,aki bátran, roppant tudatosan és magányosan élte az életét!

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók