2008 Hősünk, a halál torkából visszatért, pohos, ötvenes ex-rendőr, Lajos. Régi barátja az állandóan szorongó, rossz előérzetekkel v...


Para2008

Hősünk, a halál torkából visszatért, pohos, ötvenes ex-rendőr, Lajos. Régi barátja az állandóan szorongó, rossz előérzetekkel vívódó Feri; és felesége, Etus, aki a szeretet mindenhatóságában és a túlvilágban egyaránt hisz. És persze ott van közeli barátjuk, a huszonéves Tibi, aki igazi megszállottja a paranormális jelenségeknek és a különféle összeesküvés-elméleteknek - főleg mióta szüleit megcsapta egy gömbvillám.
A négytagú baráti társaságot az ezotériához és a spiritizmushoz való vonzalom tartja össze - hozzájuk csatlakozik Etus húga, a frissen megözvegyült Évike, aki Etus házi mágiájának köszönhetően reménytelenül szeret bele Lajosba. A biztonsági őrként dolgozó Lajos időközben nagy pácba kerül: két nap haladékot kap az alvilági kapcsolatokkal rendelkező műkincskereskedőtől, Faragó úrtól, hogy rendezze - jellemzően összebénázott - milliós adósságát. Főhőseink, spirituális hóbortjaiknak hódolván - Etus szellemi vezetése mellett, és Tibi segítségével - webkamerát szerelnek fel egy elhagyatott, állítólag kísértetek járta vidéki iskola pincéjében, hogy aztán otthonról, az interneten keresztül figyelhessék a szellemeket. De szellemek helyett egy emberrablás tanúi lesznek. Lajos pedig megérzi: eljött végre az idő, hogy egyszer és végre életében átlépje saját árnyékát, a pancserek közül átálljon a túloldalra és végre győzzön. Meggyőzi barátait, hogy szöktessék ki a túszt és kaparintsák meg a váltságdíjat is. Ám a biztosnak tűnő terv végzetesen félresiklik.

rendező: Fazakas Péter
forgatókönyvíró: Fazakas Péter, Csurgó Csaba

szereplő(k):
Csuja Imre (Lajos)
Scherer Péter (Feri)
Fellinger Domonkos (Tibi)
Bánsági Ildikó (Etus)
Für Anikó (Évike)
Szervét Tibor (Faragó úr)
Pálmai Anna (Nikki)
Kamarás Iván (Viktor)
Vajdai Vilmos (Ervin)
Thuróczy Szabolcs (Iván)
Halász Judit (nagymama)
Juhász István (kopasz)
Elek Ferenc (Lajos 25 évesen)
Spáh Dávid (Feri 25 évesen)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/qimlnoz3v
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók