Escape Plan (2013) A sikeres szökés három tényezőtől függ: az alaprajz ismerete, a rendszer átlátása, és segítség a falakon kívülről. R...

Home » , , » Szupercella

SzupercellaEscape Plan
(2013)


A sikeres szökés három tényezőtől függ: az alaprajz ismerete, a rendszer átlátása, és segítség a falakon kívülről. Ray Breslin (Sylvester Stallone) egy biztonsági rendszerekkel foglalkozó hatóságnak dolgozik, börtönöket tesztelnek: meg kell találniuk a hiányzó láncszemet a szerkezetben és ezzel megakadályozni, hogy az elítéltek kitörjenek a fogva tartóik keze közül. Ray a legjobb emberük, ő az, aki képes megszökni bármilyen börtönből. A szervezet nagy megbízásra készül: elvállalják, hogy megvizsgálják az ultrabiztonságos, high-tech eszközökkel felszerelt intézmény, a Sírkő nevű szuperbörtön szökésállóságát.
Azonban hiba csúszik a rendszerbe, Rayt elrabolják, és bebörtönzik. Mivel a Sírkő létezéséről is csak kevesen tudnak, a teljesen magára maradt Ray nem számíthat külső segítségre. Olyan elítéltek között kell társra találnia, akiket kivetett a társadalom, és már senkinek sem kellenek. Ilyen Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) is, akit sikerül maga mellé állítania: meggyőzi, hogy vegyen részt merész, szinte lehetetlennek tűnő tervének kivitelezésben. És miközben Ray a világ egyik legjobban őrzött börtönéből próbál megszökni, szép lassan a kép is összeáll: kik és miért akarják örökre kiiktatni.

szereplők:
Sylvester Stallone (Ray Breslin)
Arnold Schwarzenegger (Rottmayer)
Jim (James) Caviezel (Willard Hobbes)
Vincent D'Onofrio (Lester Clark)
Vinnie Jones (Drake)

rendező:
Mikael Hafström

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
 http://dfiles.eu/files/cskz550il

5 megjegyzés:

 1. Nem ajánlom a filmet senkinek igazából,sokkal többet vártam az előzetes alapján de a film röhejes.Ha a tartalmát vesszük akkor eleve elképzelhetetlen hogy a világ legszigorúbb börtöne ennyire pocsék legyen,rengeteg hiba van benne.

  VálaszTörlés
 2. Szerintem egy nagyon jól sikerült film, nekem nagyon tetszik, és ajánlom.
  Az előző megjegyzéshez meg, aki a valóságot akarja, az menjen ki az utcára. Aki szórakozni, izgulni akar, az nézze meg a filmet.

  VálaszTörlés
 3. Igen ez a film nagyon jó, aki a valóságot akarja az nézze a celebeket.....

  VálaszTörlés
 4. Másik Névtelen: Még nem láttam a filmet, de az eddigi bejegyzések felkeltették az érdeklődésemet - mindenképpen megnézem.

  VálaszTörlés
 5. Köszi! A kikapcsolódás a lényeg, és arra tökéletes. Szép munka.

  VálaszTörlés

Rendszeres olvasók