The End / Fin 2012 Egy negyvenes éveikben járó baráti társaság abba a vidéki házba szervez találkozót, ahol fiatalabb korukban is m...

Home » , » A vég

A végThe End / Fin
2012

Egy negyvenes éveikben járó baráti társaság abba a vidéki házba szervez találkozót, ahol fiatalabb korukban is mindig összegyűltek és rengeteg élménnyel gazdagodtak. A társaság pszichedelikus gombával és borral kényezteti magát a tábortűz körül, amikor egy hatalmas, meteornak kinéző tárgy vágja át az égboltot megbénítva minden elektronikai és mechanikus szerkezet működését. A gomba és a bor hatását kialudva, ébredés után veszik csak észre, hogy egyikőjük eltűnt az éjszaka folyamán. Úgy döntenek, hogy elhagyják a házat és útnak indulnak. Útjukat megannyi furcsaság övezi, többek között rátalálnak egy régi barátjuk holttestére, aki egy drogos incidens következtében elmebeteggé vált és akinek jegyzetfüzetében az éjszaka eseményeit ábrázoló, valamint a jövőre vonatkozó vészjosló rajzokat találnak.

szereplők
Daniel Grao (Félix) Clara Lago (Eva) Maribel Verdú (Maribel) Eugenio Mira (a próféta) Blanca Romero (Cova) Carmen Ruiz (Sara)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/qlfn0sc7g
vagy
http://www.uploadable.ch/file/UrVYXUy9HHS9

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók