The Bodyguard 1992 Frank Farmer (Kevin Costner) olyan ember, aki hisz a fegyelemben. Az egykori titkos ügynök profi testőrként dolg...

Home » , , , » Több mint testőr

Több mint testőrThe Bodyguard
1992

Frank Farmer (Kevin Costner) olyan ember, aki hisz a fegyelemben. Az egykori titkos ügynök profi testőrként dolgozik, és szakmájának egyik legjobbja. A sors egy nap összehozza Rachel Marronnal (Whitney Houston), a népszerű popsztárral. A fiatal énekesnő felfelé ívelő karrierjét úgy tűnik, semmi sem állíthatja meg, de ezért el kell viselnie a sikerrel járó kényelmetlenségeket: a menedzsert, az újságírókat, a kísérőszemélyzetet, és természetesen a rajongókat, akik közül az egyik őrült levelekkel zaklatja a sztárt. Rachelnek testőrre van szüksége, és mivel Frank Farmer a legjobb a szakmában, őt kéri fel a nő a veszélyes feladatra.

szereplők
Kevin Costner (Frank Farmer) Whitney Houston (Rachel Marron) Gary Kemp (Sy Spector) Bill Cobbs (Bill Devaney) Tomas Arana (Greg Portman) Christopher Birt (Henry) Michele Lamar Richards (Nicki Marron) Ralph Waite (Herb Farmer) DeVaughn Nixon (Fletcher Marron)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/4p2cpwh1x
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók