Tron 1982 A mozikat meghódító Tron: Örökség eredeti, klasszikus változata az első nagy áttörés a digitális effektusok birodalmában....

Home » , , , » Tron, avagy a számítógép lázadása

Tron, avagy a számítógép lázadásaTron
1982

A mozikat meghódító Tron: Örökség eredeti, klasszikus változata az első nagy áttörés a digitális effektusok birodalmában. Most digitálisan restaurálva, feljavított képpel és hanggal csábít. Nem hiányozhat egyetlen film- és sci-fi rajongó gyűjteményéből sem! Flynn (Jeff Bridges) behatol egy távoli szerverbe, hogy bebizonyítsa, ellopták egy korábbi munkáját. Ám, ami kis kalandnak indult, a túlélésért folytatott, hihetetlen macska-egér játékká válik, amikor egy hataloméhes ellenőrzőprogram magába szippantja. A programok között halálos gladiátor játékok folynak, gyilkos szoftverek és speciális gépügynökök vívják harcukat a rendszerrel - melynek győzelme vagy veresége nemcsak a virtuális, hanem a valódi világ sorsát is meghatározhatja!

szereplők
Jeff Bridges (Kevin Flynn/Clu) Bruce Boxleitner (Alan Bradley/Tron) David Warner (Ed Dillinger/Sark) Cindy Morgan (Lora/Yori) Barnard Hughes (Dr. Walter Gibbs/Dumont)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/rrn9be71o
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók