The Legend of Hercules 2014 Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a ...

Home » , , » Herkules legendája

Herkules legendájaThe Legend of Hercules
2014

Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét. Azonban az ifjú félisten még nem is sejti, mekkora utat kell megtennie, hogy sorsa beteljesedjen. Egyetlen vágya, hogy igaz szerelmével, Hébével lehessen. A gyönyörű krétai hercegnőt viszont Herkules testvérének, Iphiklésznek szánták feleségül, így Herkules jelenléte nem kívánatossá válik a király számára. Hogy beteljesedjen a frigy, Herkulest Egyiptomba száműzik, rabszolgakereskedők kezére kerülve pedig eladják gladiátornak. Az egyre népszerűbb harcos nem adja fel a küzdelmet, bosszút akar állni a királyon, az összeesküvőkön. Herkules rájön, hogy sokkal nagyobb erő lakozik benne, mint azt valaha is elképzelte: Zeusz fiaként isteni hatalommal bír. A vakmerő és bátor harcos visszatérve hazájába, az elnyomottak élére áll, és vezérükként indul a király elleni küzdelembe, hogy megszabadítsa a birodalmat a félelemtől, és az elnyomástól, beteljesítve ezzel az isteni jóslatot.

szereplők:
Kellan Lutz (Herkules)
Gaia Weiss (Hebe)
Scott Adkins (Amphitryon király)
Roxanne McKee (Alcmene királynő)
Liam Garrigan (Iphicles)
Liam McIntyre (Sotiris)
Rade Šerbedžija (Chiron)
Johnathon Schaech (Tarak)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/sfmpq4fwo

2 megjegyzés:

  1. A feltöltésért köszi, de még egy ilyen gagyi filmet. Monoton "történet", nulla színésztehetség ráadásul köze nincs az eredeti herkuleshez. Sikerült elpazaroljak másfél órát az életemből, de majd a Dwayne Johnson-féle Herkules felvidít.

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók