Transcendence (2014) Dr. Will Caster (Johnny Depp) a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője, egy olyan gép létrehozásán do...

Home » , » Transzcendens

TranszcendensTranscendence
(2014)


Dr. Will Caster (Johnny Depp) a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője, egy olyan gép létrehozásán dolgozik, amely ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. A sok vitára okot adó kísérletei híressé tették, ugyanakkor első számú célpontja lett egy radikális technológia-ellenes csoportnak, akik meg akarják állítani. Bármi áron.
A veszélyes szervezet merényletet követ el a népszerű tudós ellen. Tettükkel egy számukra is teljesen váratlan folyamatot idéznek elő: Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn (Rebecca Hall), és legjobb barátja, Max (Paul Bettany) úgy döntenek, hogy a haldokló Will tudatát feltöltik a gépbe. Azonban, ha bármi kimarad, akár egy gondolat, vagy egy régi emlék már nem biztos, hogy ugyanannak az elmének adnak életet, akit egyszer ismertek.

szereplők:
Johnny Depp (Will Caster)
Rebecca Hall (Evelyn Caster)
Cillian Murphy (Buchanan)
Morgan Freeman (Joseph Tagger)

rendező:
Wally Pfister

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
 http://dfiles.eu/files/pq2wq9hkh
vagy
 http://xerver.co/amuv3tsqa1f3/5d375d3.rar
 

2 megjegyzés:

  1. Kategóriájában nagyszerű film bár semmi autós üldözés, falakon mászkálás, soha ki nem ürülő csodafegyver nincs benne és még az alienek sem igáztak le minket.

    VálaszTörlés
  2. Ügyes szép munka, köszi!

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók