The Tomorrow People 2013 Stephen az átlagos tinédzserek életét éli, de egyszer csak hangokat kezd hallani a fejében, valamint álmábó...

Home » » A kiválasztottak 1.évad (folyamatos feltöltés)

A kiválasztottak 1.évad (folyamatos feltöltés)The Tomorrow People
2013

Stephen az átlagos tinédzserek életét éli, de egyszer csak hangokat kezd hallani a fejében, valamint álmából ébredvén vadidegen helyeken találja magát. Először azt hiszi, megőrült. De a hangok egyre gyakoribbak és erősödnek, végül kétségbeesésében hagyja , hogy a hang elvezesse egy régi, már üzemen kívüli föld alatti metróállomásra. A titkos búvóhelyen szuperképességekkel rendelkező maroknyi embercsoport fogadja: John, Cara és Russel. John és társai az emberi evolúció fejlettebb fokán állnak, olyan képességek birtokában vannak, mint a teleportálás, telekinézis vagy telepátia.
A szuperképességekkel rendelkező egyedeket a kormány azonban nagy fenyegetésnek érzi saját hatalmára nézve, ezért ki szeretnék irtani őket. E célból létrehozzák a Ultra nevű megsemmisítő különleges egységet. Vezetőjük Dr. Jedikiah Price (Mark Pellegrino), minden eszközt bevet, hogy célját elérje. Miközben John és társai szeretnék ha Stephen velük tartana, mert hiszik, hogy közéjük való, eközben Jedikiah titokban alkut ajánl Stephennek, hogy árulja el társai rejtőzködési helyét, cserébe élheti régi, megszokott "emberi" életét.
Vajon milyen utat választ Stephen?

szereplők:
Robbie Amell (Stephen Jameson)
Peyton List (Cara)
Luke Mitchell (John Young)
Mark Pellegrino (Dr. Jedikiah Price)
Aaron Yoo (Russell)
Jeffrey Pierce (Jack)
Madeleine Mantock (Astrid)
Sarah Clarke (Marla)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://depositfiles.com/folders/LXRREJJHB

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók