American Hustle 2013 Irving (Christian Bale) zseni. De sajnos, a hazugság mestere, az átverés bajnoka, a történelem egyik legsikere...

Home » , » Amerikai botrány

Amerikai botrányAmerican Hustle
2013

Irving (Christian Bale) zseni. De sajnos, a hazugság mestere, az átverés bajnoka, a történelem egyik legsikeresebb szélhámosa. Annyira, hogy olyasmi sikerült neki, ami sok, nála komolyabbnak és fontosabbnak tűnő embernek sem: beleírta magát az Egyesült Államok történetébe. Ő valamint bűn- és élettársa (Amy Adams) egy ideje kénytelen egy FBI-ügynöknek (Bradley Cooper) is dolgozni, aki ráveszi őket, hogy küzdjék be magukat a maffia felső köreibe. Ebben az izgalmas, sok új lehetőséget kínáló és nagyon veszélyes világban politikusok, bűnözők és beépített ügynökök találkoznak. És persze: nők. Ha bármelyikük hibázik, minden összeomlik, és a romok az összes résztvevőt magukkal rántják.

szereplők:
Christian Bale (Irving Rosenfeld) Bradley Cooper (Richie DiMaso) Amy Adams (Sydney Prosser) Jennifer Lawrence (Rosalyn Rosenfeld) Robert De Niro (Victor Tellegio) Jeremy Renner (Carmine Polito) Jack Huston (Pete Musane)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
 http://dfiles.eu/files/9ww28bzs9

1 megjegyzés:

Rendszeres olvasók