How to Train Your Dragon 2 2014 Hablaty körül mindig történik valami izgalmas. A viking sárkánybűvölő és tűzokádó barátja, Fogatlan vi...

Home » , , » Így neveld a sárkányodat 2.

Így neveld a sárkányodat 2.How to Train Your Dragon 2
2014

Hablaty körül mindig történik valami izgalmas. A viking sárkánybűvölő és tűzokádó barátja, Fogatlan visszatér, de úgy, hogy abba beleremeg a Hibbant-sziget. Amíg Astrid, Takonypóc meg a többiek sárkányversenyekkel múlatják az időt, az immár elválaszthatatlan páros meghódítja a tágas eget. Egyre magasabbra, egyre messzebb merészkednek, olyan tájakra jutnak, ahol nem járt még viking.
Így fedeznek fel egy titkos jégbarlangot, melyben több száz idomítatlan sárkány fészkel. A tűzköpő fenevadaktól Hablaty nem ijedne meg, ám a barlang őre, a titokzatos sárkánylovas már komolyabb ellenfélnek tűnik. Hablatyék miatta keverednek bele életük legnagyobb háborúságába: a rájuk váró nagy csatán nemcsak az ő életük múlik, hanem az emberek és sárkányok jövője is.

rendező: Dean Deblois
író: Cressida Cowell
forgatókönyvíró: Dean Deblois

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/8btlm4n7m

7 megjegyzés:

 1. Teljesen jó minőség.

  Köszi a fel töltést. :)

  VálaszTörlés
 2. Nogyon joooo !!!

  VálaszTörlés
 3. Szerintem is kiváló! :D

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a feltöltést.Eddig minden film tökéletesen működött,kis familym nagy megelégedettségére!További sikeres feltöltéseket kívánok.

  VálaszTörlés
 5. köszönöm a megosztásokat :)

  VálaszTörlés

Rendszeres olvasók