Austin Powers: International Man of Mystery 1997 Jobb, mint Bond, nyalkább, mint Stirlicz, sármosabb, mint Arsene Lupin, dögösebb, ...

Home » , » Szőr Austin Powers - Őfelsége titkolt ügynöke

Szőr Austin Powers - Őfelsége titkolt ügynökeAustin Powers: International Man of Mystery
1997

Jobb, mint Bond, nyalkább, mint Stirlicz, sármosabb, mint Arsene Lupin, dögösebb, mint Mata Hari - s hülyébb, mint Lord Sinclaire és Danny Wilde együttvéve. Hölgyeim és uraim, a világ mindennek ellenére meg van mentve, hiszen itt jön ő, a kémek kémje, az udvarias, a sima modorú, a kihívó és a szuper laza Austin Powers, a brit titkosszolgálat sajátos gondolkodású csodafegyvere, aki mindig jókor sül el! A '60-as évek nyüzsgő Londonjában menő divatfotósnak álcázza magát, de még így sem tudja lerázni az őt üldöző nők hadát. Soha egyetlen ellenfele sem tudott kicsúszni a kezei közül, és soha egyetlen nő kezei közül nem akart kicsusszanni. Küldhették akár a Közel-Keletre vagy az orosz tundrára, Austin Powers minden küldetését sikerrel teljesítette.
1967-ben legnagyobb ellenfele, Dr. Genya hibernáltatta magát és kilőtték az űrbe. Austin önként vállalta a feladatot, hogy őt is jégre tegyék és csak 30 évvel később, keltsék újra életre. De vajon a '90-es évek végén felkészültünk Austin Powersre? Az ügynök szomorúan tapasztalja, hogy vége a szabad szerelem áldásos világának, a bársonyöltöny már nem divat, sőt napszemüvege is már nagyon ciki, továbbá nem hághat meg minden csajt, aki szembejön vele. De Austin minderről nem vesz tudomást: jöhetnek a még nagyobb kalandok, kamatyok és egyéb nyalánkságok.

rendező: Jay Roach
forgatókönyvíró: Mike Myers

szereplő(k):
Mike Myers (Austin Powers / Dr. Genya)
Elizabeth Hurley (Vanessa Kensington)
Michael York (Basil Exposition)
Mimi Rogers (Mrs. Kensington)
Robert Wagner (Második)
Seth Green (Scott)
Fabiana Udenio (Alotta Fagina)
Mindy Sterling (Frau Farbissina)
Paul Dillon (Patty O'Brien)
Charles Napier (Gilmour)
Will Ferrell (Mustafa)
Clint Howard (Johnson Ritter)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/ruwc6jnsf
vagy
http://www.uploadable.ch/file/GqphVWNSQwuG
 
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók