Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 Sötétség borítja be New York City-t, amint Zúzó és a gonosz Talpas Klán vasmarkába fog mindenkit ...

Home » , , » Tini nindzsa teknőcök (2014)

Tini nindzsa teknőcök (2014)Teenage Mutant Ninja Turtles
2014

Sötétség borítja be New York City-t, amint Zúzó és a gonosz Talpas Klán vasmarkába fog mindenkit a rendőrségtől a politikusokig. A jövő kilátástalan, amíg négy számkivetett fivér váratlanul elő nem jön a csatornából. Ők lesznek a Tini Nindzsa Teknőcök. A Teknőcöknek össze kell dolgozniuk a rettenthetetlen riporternővel, Aprillel (Megan Fox) és poéngyáros operatőrével, Vern Fenwickkel (Will Arnett), hogy megmentsék a várost, és leleplezzék Zúzó ördögi tervét.

rendező: Jonathan Liebesman
forgatókönyvíró: Kevin Eastman, Peter Laird, Josh Appelbaum, André Nemec
zeneszerző: Brian Tyler
operatőr: Lula Carvalho
producer: Michael Bay, Andrew Form
vágó: Joel Negron, Glen Scantlebury

szereplők:
Tony Shalhoub (Szecska mester hangja)
Noel Fisher (Michelangelo)
Alan Ritchson (Raffaello)
Jeremy Howard (Donatello)
Johnny Knoxville (Leonardo hangja)
Megan Fox (April O'Neil)
William Fichtner (Eric Sachs)
Will Arnett (Vernon Fenwick)
Whoopi Goldberg (Bernadette Thompson)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/r51wpagtb

2 megjegyzés:

  1. Hát... attól eltekintve, hogy a "rettenthetetlen riporternő" alakítása inkább szánalmasra sikerült, hogy a "poéngyáros operatőrnek" egyetlen jó poénja sem volt, és hogy a teknőcök kinézetre leginkább olyanok voltak, mint ha Hulk és Shrek szerelemgyermekei lennének (ja, és hogy az eredeti képregénnyel még csak köszönő viszonyban sincs a sztori), azért egyszer nézhető. Sajnos Michael Bay itt is inkább a látványra hajtott és sikeresen elsiklott a történet logikai bakugrásai felett.
    ^^ Azért köszönet a feltöltőnek, mert legalább egy estét agyon tudtam ütni azzal, hogy egy jót röhögjek ezen a szerencsétlen filmen.

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók