3 Men and a Little Lady 1990 Egy családban általában van egy anyuka, egy apuka és vannak gyerekek. Ez eddig teljesen rendben van, d...

Home » , » Három férfi és egy kis hölgy

Három férfi és egy kis hölgy3 Men and a Little Lady
1990

Egy családban általában van egy anyuka, egy apuka és vannak gyerekek. Ez eddig teljesen rendben van, de ha rátérünk az egy gyermekre jutó apák számának megvitatására, akkor pillanatok alatt kiderül, hogy Mary (Robin Weisman) nyerő helyzetben van. Neki ugyanis egyszerre három jutott, méghozzá három igazán szerető, odaadó apuka: Peter (Tom Selleck), Michael (Steve Guttenberg) és Jack (Ted Danson). Fogalmazhatnánk akár úgy is, hogy Mary az édesanyjával, Sylviával (Nancy Travis) és három apukájával tökéletes, ha átlagosnak és mindennapinak nem is nevezhetô családban él.
De a harmónia, a családi béke azonnal felbomlani látszik, amikor kiderül, hogy Sylvia, az ambíciózus színésznô elvállalta, hogy fellép egy londoni színházban, méghozzá egy olyan darabban, amelyet barátja, Edward rendez. Peter, Michael és Jack rémülten hallja, hogy ráadásul Sylvia elfogadta Edward házassági ajánlatát, és azt tervezi, hogy kislányával együtt végleg Londonba költözik. Amikor a három kétségbeesett férfi felméri, hogy mennyire magányos lesz az életük Mary nélkül, mindent elkövetnek azért, hogy bármi módon meghiúsítsák a tervezett esküvôt és visszaszerezzék a gyereket, aki a szívükhöz nőtt.

rendező: Emile Ardolino
író: Josann McGibbon, Sara Parriott
forgatókönyvíró: Charlie Peters, Coline Serreau

szereplő(k):
Tom Selleck (Peter)
Steve Guttenberg (Michael)
Ted Danson (Jack)
Nancy Travis (Sylvia Bennington)
Robin Weisman (Mary Bennington)
Christopher Cazenove (Edward)
Jonathan Lynn (Vicar Hewitt)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/s0fhjd9vj
vagy

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók