The Family Man 2000 Jack Campbell egy Wall Street-i nagymenő, karrierje csúcsán. Nagystílű, rohanó életmódja azonban egyik pillanat...

Home » , » Segítség, apa lettem!

Segítség, apa lettem!The Family Man
2000

Jack Campbell egy Wall Street-i nagymenő, karrierje csúcsán. Nagystílű, rohanó életmódja azonban egyik pillanatról a másikra drasztikus fordulatot vesz egy havas karácsonyi éjszakán, amikor akaratlanul részesévé válik egy fegyveres rablásnak. Meglepetésében, hirtelen jött bátorságával lefegyverzi a rablót, majd hazafelé indul.
Másnap reggel, Jack egy New Jersey külvárosában lévő hálószobában ébred Kate mellett, akibe még egyetemista korában volt szerelmes, és akit a karrierje miatt hagyott el. Amikor két gyermekük, valamint a család kutyája beront a hálószobába, a teljesen megzavarodott és pánikba esett Jack kétségbeesetten rohan vissza Manhattan-be, megszokott életébe. Itt azonban újabb kellemetlen meglepetés éri. Rá kell ébrednie, hogy korábbi élete nem létezik többé. Se lakás, se iroda, se megszokott barátok. Senki sem ismeri fel többé.
Kénytelen tehát visszatérnie New Jersey-be, és megpróbálkozni azzal az élettel, ami akkor várt volna rá, ha annak idején nem hagyta volna el Kate-et. Lassan, lassan megszokja a számára idegen külvárosi életet, és kezdi egyre jobban érezni magát új szerepében, mint szerető férj és apa.
A kísértés azonban hamarosan újra utoléri Jacket, és ismét választania kell: egy fantasztikus állás a Wall Street-en, vagy a család, akiket imád.


rendező: Brett Ratner
forgatókönyvíró: David Diamond, David Weissman

szereplő(k):
Nicolas Cage (Jack Campbell)
Téa Leoni (Kate Reynolds)
Jeremy Piven (Arnie)
Don Cheadle (Cash)
Amber Valletta (Paula)
Harve Presnell (Big Ed)
Saul Rubinek (Alan Mintz)
Paul Sorvino


RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/99cdnep6d
vagy
http://fileparadox.com/k2jiwbqsgz81/S3gits3g.4p4.l3tt3m.rar
 

2 megjegyzés:

Rendszeres olvasók