Hollow Man 2 2006 A nagysikerű Árnyék nélkül kirobbanó folytatásában Christian Slater játssza Michael Griffint, a láthatatlan fejvadász...

Home » , , , » Árnyék nélkül 2.

Árnyék nélkül 2.Hollow Man 2
2006


A nagysikerű Árnyék nélkül kirobbanó folytatásában Christian Slater játssza Michael Griffint, a láthatatlan fejvadászból lett őrült gyilkost, aki egy lassú és gyötrelmes halált okozó láthatatlanná tevő szérum hatására vesztette el az eszét. Maggie Dalton (Laura Regan), a gyönyörű és briliáns tudós az egyetlen ember, aki életben tudja tartani őt, de amikor a kormány csalinak használja arra, hogy elkapják Griffint, a nő Frank Turnerhez (Peter Facinelli), a gyilkossági nyomozóhoz fordul segítségért. Ahogy Griffin egyre kontrollálhatatlanabb és veszélyesebb lesz, Turnernek nem marad más választása, hogy megvédje Maggie életét, be kell vennie a szérumot, hogy ő maga is Árnyék nélkül maradjon. Megduplázódik az akció és a félelem, ahogy két láthatatlan ember kerül szemtől szembe a végső, mindent eldöntő ütközetben.

SzereplőkChristian Slater (Michael Griffin) Laura Regan (Dr. Maggie Dalton) Peter Facinelli (Frank Turner) David McIlwraith (William Reisner) William MacDonald (Gavin Bishop) Sarah Deakins (Lisa Martinez) Jessica Harmon (Heather Dalton)

RAR jelszó: filmvadasz

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/0knykww1z

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók