2012 " Talán veled is előfordult, hogy azt érezted, évek illannak el, akár egy pillanat! Velem is ez történt. Repül az idő és b...

Home » , » Béres Alexandra - Mozogj újra velem!

Béres Alexandra - Mozogj újra velem!2012

" Talán veled is előfordult, hogy azt érezted, évek illannak el, akár egy pillanat! Velem is ez történt. Repül az idő és bizony három év telt el legutóbbi DVD-m megjelenése óta. Nekem tényleg elrepült, mert e hosszúnak tűnő idő alatt megéltem a világ egyik legcsodálatosabb érzését: édesanya lettem. Kislányom érkezése sok mindent megváltoztatott bennem, körülöttem. Talán megértőbb is lettem azokkal a nőtársaimmal szemben, akiknek bizony sokszor komoly erőfeszítést jelent megszabadulni a rendszeresen visszakúszó, felesleges kilóktól.
Akár régi edzőtársam vagy, akár az eddigi, alakformálásra irányuló próbálkozásaid nem bizonyultak sikeresnek, netán az edzőtermi órák nem hozták el a régóta áhított, várva-várt eredményt, most gyere, mozogj újra velem!
Szánj magadra időt, légy türelmes! Nem lesz másra szükséged, csak egy tornaszőnyegre és kitartásra. A zsírégető gyakorlatok mellett a mélyizmok az intim izmok, valamint a gerinc tartóizmai is hangsúlyos szerepet kapnak. A mozgáselemek elvégzése nem korhoz kötött, ezért mindenkinek ajánlom!
Az egészség nagy kincs, megőrzéséhez tenned kell!
Ehhez nyújtok segítséget Neked. "
Béres Alexandra

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/3ugqf3khb
vagy
http://fileparadox.com/hhcnj9vuwo3t/B.A.M0z0gj.ujr4.v3l3m.rar
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók