Hard Candy (2005) Hayley egy szép és vonzó 14 éves kamaszlány, aki kortársaihoz hasonlóan, sokat lóg az interneten. Egy chat-szobában ...

Home » , » Cukorfalat

CukorfalatHard Candy
(2005)

Hayley egy szép és vonzó 14 éves kamaszlány, aki kortársaihoz hasonlóan, sokat lóg az interneten. Egy chat-szobában megismerkedik Jeff-el, a 32 éves fotóssal és pár hét levelezés után találkoznak egy kávézóban. A kialakulóban lévő vonzalmat a személyes találkozás csak megerősíti és bár érzi, hogy a tűzzel játszik, Hayley beül a nála jóval idősebb Jeff kocsijába és elmegy vele a férfi házába. A Los Angeles dombjai között meghúzódó villa falait tinédzserlányokról készült provokatív fotók borítják és Hayley-nek nem lehet kétsége afelől, hogy a férfi vonzalma nem konkrétan neki szól, hanem a kiskorú lányok iránt érzett pedofil vágy hajtja.
Jeff itatni kezdi a lányt és pár pohár után már forr körülöttük a levegő. A férfi egyre különösebben viselkedik és egyre agresszívabbá válik, amikor a lány vetkőzni kezd, hogy fotókat készítsen róla. Ám néhány pillanattal később Jeff előtt elhomályosul a világ, és elvágódik a földön. Amikor magához tér, nem tud megmozdulni. Egy székhez van kikötözve és Hayley-vel néz farkasszemet. Folytatódik a macska-egér játék, de most már vérre menő harccá válva. Átlépték a határt és nincsen visszaút. A lány meg akarja akadályozni, hogy a férfi valaha is molesztálhasson egy gyereklányt. Csak egy kés és egy jéggel teli zacskó kell hozzá.

szereplők:
Ellen Page (Hayley Stark)
Patrick Wilson (Jeff Kohlver)
Sandra Oh (Judy Tokuda)
Odessa Rae (Janelle Rogers)
Gilbert John Echternkamp (Hivatalnok)

rendező: David Slade
forgatókönyvíró: Brian Nelson

Szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/5tx6sg7li
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók