Winnie the Pooh (2011) Olyan különös érzésem támadt, mintha elfelejtettem volna valamit.” A Walt Disney Animation Studios visszatér Mic...

Home » , , » Micimackó

Micimackó


Winnie the Pooh
(2011)


Olyan különös érzésem támadt, mintha elfelejtettem volna valamit.”
A Walt Disney Animation Studios visszatér Micimackóval a Százholdas Pagonyba, így harmincöt év után újra széles vásznon láthatjuk a világ legismertebb medvéjét.
A régi bájjal, szellemességgel és hóbortokkal fűszerezett teljesen új alkotás lehetőséget ad egy egészen különleges találkozásra a bölcselkedő “csacsi, öreg medvével” és barátaival, Tigrissel, Nyuszival, Malackával, Kangával, Zsebibabával és végül de nem utolsó sorban, Fülessel, aki megint elhagyta a farkát. “Hm, a farok, vagy ott van, vagy nincs ott” – mondja Micimackó – “És a tiéd nincs ott?”.
Bagoly az egész társaságot egy felettébb vad kalandba keveri, melynek célja, hogy Róbert Gidát megmentsék egy képzeletbeli vádaskodástól. Úgy tűnik, nagyon zűrös nap lesz ez egy medvének, aki csupán némi mézért indult útjára. A.A. Milne öt története inspirálta a Disney klasszikusokra jellemző, kézzel rajzolt művészeti stílusban életre hívott Micimackó című egész estés animációs filmet.

Rendező
:
Stephen J. Anderson
Don Hall

Szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/vw73i4pha

1 megjegyzés:

  1. Hibátlan feltöltés.°_°
    -csak a hangja mozis, de az is jó!

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók