Fünf Freunde 2 2013 Folytatódik az "Ötösfogat" c. Enid Blyton ifjúsági regény kalandokban bővelkedő története. A hírhedt ...

Home » , » Ötösfogat II.

Ötösfogat II.Fünf Freunde 2
2013

Folytatódik az "Ötösfogat" c. Enid Blyton ifjúsági regény kalandokban bővelkedő története. A hírhedt ötösfogat még mindig George, Julian, Dick, Anne és kutyája, Timmy. George magának való kislány, aki még mindig sajnálja, hogy nem fiúnak született. Az "Ötösfogat" a Macska-szurdokba ered, hogy a kincsre leljen. A Zöld Szem közel ötszáz éve a szurdokban van elrejtve, egy kolostor árnyékában. Kering ezen a vidéken egy ősi legenda. A Fekete Macska legendája kisérteties história. Hardy egy gazdag fiú, aki véletlenül találkozik az erdőben az Ötösfogattal. Figyelmezteti őket, hogy ideje olajra lépni, mert óriási vihar várható.
Az emberrablók is a Zöld Szem, a világ legértékesebb smaragdja után kutatnak. Van egy térképük, amely elvezethet az értékes gyémánthoz. De ez még mind nem elég. Szükségük van még egy bizonyos dalra, amit egyedül csak Hardy tud. A két balfék tévedésből Hardy helyett Dick-et rabolja el, az Ötösfogat oszlopos tagját. Ráadásul még Rookey Burns fegyenc is olajra lép a börtönből, s fegyverrel, ugyanabban az erdőben bolyong, ahol a megcsappant Ötösfogat, most már Dick nélkül. Hardy szeretne csatlakozni az Ötösfogathoz, de ők elsőre elzavarják. De amikor ráébrednek, hogy egyedül nem megy, és Hardy sokmindent tud, beveszik a bandába. Veszélyes játék ez a javából.

rendező: Mike Marzuk
író: Enid Blyton
forgatókönyvíró: Sebastian Wehlings, Peer Klehmet

szereplő(k):
Valeria Eisenbart (George)
Quirin Oettl (Julian)
Justus Schlingensiepen (Dick)
Neele-Marie Nickel (Anne)
Coffey (Timmy)
Kristo Ferkic (Hardy)
Peter Lohmeyer (Rookey)
Oliver Korittke (Fil)
Stefan Konarske (Max)
Heio von Stetten (Hardy Apja)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/doxeriahy

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók