Peter Pan II: Return to Neverland 2002 Mi kell az igazi meséhez? Hit, bizalom és tündérpor! Mindenki tudja ezt, aki találkozott már...

Home » , , » Pán Péter 2 - Visszatérés sohaországba

Pán Péter 2 - Visszatérés sohaországbaPeter Pan II: Return to Neverland
2002

Mi kell az igazi meséhez? Hit, bizalom és tündérpor! Mindenki tudja ezt, aki találkozott már a csodás, elvarázsolt sziget, Sohaország lakóival. A duzzogós tündér, Csingiling, a minden kópéságra kész Pán Péter, a gonosz Hook kapitány és bamba bandája még mindig ott él, és még mindig várja régi barátjukat, Wendyt, a kislányt.
Ám az idő csak Sohaországban mozdulatlan, kinn a világban változik, és néha rosszabbra. A II. világháború kezdetekor az immár felnőtt Wendy férje bevonul, így kénytelen magára hagyni feleségét és két kisgyerekét. London bombázása idején nem csoda, hogy kislánya, Jane nem akar hinni sem a mesékben, sem a csodás tündérvilágban, amelyről anyja beszél elalvás előtt. Ám egy éjszaka kalózhajó jelenik meg a Big Ben fölött, horgonyt vet a háztetőn, a marcona legénység zsákba gyömöszöli Jane-t, és messze röpül vele. Irány Sohaország, ahol Jane-nek Pán Péterrel és barátaival valamint egy mókás kedvű óriáspolippal összefogva kell megleckéztetnie a rettenthetetlenül gonoszkodó kalózt, a kampókezű Hook kapitányt.


rendező: Robin Budd, Donovan Cook
forgatókönyvíró: Carter Crocker, Temple Mathews

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/1b1f9dnpu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók