The Valley of Tears 2006 Adam, a nem éppen sikereiről híres zsaru élete egyik legpocsékabb napján van túl. Elveszített mindent, ami...

Home » , » A könnyek völgye

A könnyek völgyeThe Valley of Tears
2006

Adam, a nem éppen sikereiről híres zsaru élete egyik legpocsékabb napján van túl. Elveszített mindent, amiért életében dolgozott és kedves volt a számára, ráadásul régi ellensége és egykori barátja, Lock végre elégtételt vesz sérelmeiért és végez vele. Miközben Adam haldoklik, Isten váratlanul beszélni kezd hozzá. Adam kap egy újabb esélyt, hogy visszatérjen a földre és jóvátegye az életét, de egy feltétellel: meg kell változtatnia gyilkosa életútját, Locknak meg kell bánnia bűneit.
Amikor Adam visszatér a földre, hogy megkezdje küldetését, mindent és mindenkit lát, de nem hallja őket és beszélni sem tud hozzájuk. Csakis Lock lelkén és érzelmein keresztül kerülhet közelebb gyilkosához. Adam segít tehát feleleveníteni Lock és volt barátnője kapcsolatát, akiket egy közös gyermek is összeköt. Mindeközben Adam is komoly kihívással szembesül - végig kell néznie, hogy felesége Eva és kislánya Emily miként folytatják az életüket nélküle.
Amikor Adam végre ismét szemtől szemben áll gyilkosával, rá kell ébrednie, hogy életében ő sem volt tökéletes. Bizonyos tekintetben fikarcnyival sem volt jobb a vele szemben állónál. Vagyis nem csupán Locknak kell megváltoznia.

rendező: Engert Péter
forgatókönyvíró: Andre Martinez, Peter Engert

szereplő(k):
Ezra Sutton (Adam)
Dominick Daniel (Lock)
Gubás Gabi (Eva)
Jillian Mezo (Emily)
Sophia Alvarez (Mrs. Segovia)
Kaitlan Armatrading (Lena)
Jerry Camejo (Gary)
Tyler Cornacchione (Lisa)
Engert Péter (Joe)

RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
http://dfiles.eu/files/yen56jjyo
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók